Обмін досвідом та навчання заради удосконалення роботи
Опубліковано 4 лютого 2022 року о 07:53

Створення умов для якісного доступу до інформації та послуг неможливо уявити без застосування сучасних інформаційних технологій. Адже, усіх користувачів об’єднує спільне прагнення – отримати швидко, комфортно, доступно інформацію про адміністративну послугу та й саму послугу. Тому, автоматизація процесів надання адміністративних послуг через впровадження програмних продуктів, електронних реєстрів і сервісів є одним із напрямків вдосконалення діяльності нашої роботи.
17 грудня Кременчуцький ЦНАП із робочим візитом відвідала керівник ЦНАП м. Заводське Миргородського району Полтавської області Тетяна Онищенко. Мета – на практиці по максимуму ознайомитися з можливостями апаратно-програмного комплексу «е-ЦНАП Cloud», який розроблений КП «Міськоформлення». Нині цей комплекс не має подібних аналогів в Україні, бо постійно вдосконалюється для оптимізації роботи й у зв’язку зі змінами в законодавстві.
Разом із керівниками ЦНАП про деталі апаратно-програмного комплексу розповідав заступник начальника КП «Міськоформлення» Богдан Бабіч.
Дякуємо, що завітали! Завжди приємно спілкуватися з колегами та поширювати набутий досвід.

Джерело: Центр надання адміністративних послуг у місті Кременчуці – ЦНАП м.Кременчук | Kremenchuk | Facebook